Zlati, srebrni in biserni nakit

Zlatarstvo Tamše

Nakit z dragimi in poldragimi kamni.

Nudimo uhane, zapestnice, ogrlice, broške, obeske, verižice in poročne prstane.


Image Description

Nakit iz belega in rumenega zlata

V naši prodajalni vam je na voljo velika izbira zlatega nakita po ugodnih cenah. Izbirate lahko med klasičnim in unikatnim nakitom iz belega ali rumenega zlata. Pri nakupu izdelkov, ki vsebujejo naravne kamne boste prejeli certifikat. Nakit vam izdelamo tudi po naročilu in vaši zamisli.

Briljantni nakit

Briljantni nakit izdelujemo ročno, ob upoštevanju najvišjih standardov kakovosti. Izdelamo tudi unikatni briljantni nakit po vaši zamisli. Kadar v unikatni nakit vgradimo briljante mu dodamo simbol večnosti.

Image Description
Image Description

Biserni nakit

Nakup bisernega nakita je stvar zaupanja. Pri nas boste našli ljubke biserne kreacije polnega sijaja in lepote, združene z najnovejšimi dizajni in trendi. Svetujemo in pomagamo vam odkriti biserno plat življenja.

Jeklen nakit

Jeklen nakit ali plemenito (medicinsko) jeklo. Jeklen nakit je zelo primeren za ljudi občutljive na razne alergije. Jeklen nakit ne spreminja barve.

Image Description
Image Description

Poročni prstani - dotik plemenitosti

Veliko pozornost posvečamo oblikovanju in izdelavi poročnih prstanov. Izbira le teh je velika, lahko pa izdelamo tudi po vaših željah. Odločite se med barvo zlata, obliko in površino, lahko z dragim ali sintetičnim kamnom. Znotraj vam tudi graviramo željeno besedilo. Prstana izdelamo iz 14 ali 18 karatnega zlata. Po želji vdelamo briljante, njihovo pristnost pa jamčimo s certifikatom, ki vam ga priložimo.

Poročni prstan Zlatarstva Tamše, Vas bo pospremil skozi najlepši dan v življenju. Izbira in nakup poročnih prstanov je poseben dogodek, za katerega si vzemite dovolj časa.

Spodaj je prikazan le delček iz naše ponudbe poročnih prstanov, več si lahko ogledate pri nas v prodajalni v Velenju.

image Description
image Description
image Description
image Description
image Description
image Description