Darilni bon Tamše


Kolikokrat se vam je že zgodilo, da preprosto niste vedeli, kaj nekomu podariti ob posebni priložnosti? Kaj izbrati, ko preprosto zmanjka časa in idej za izbiro primernega darila?


Darilni boni so izjemno praktično darilo, saj jih lahko poklonite ob rojstnih dnevih, porokah in drugih praznikih ali priložnostih. Na voljo so vam darilni boni z vrednostjo 30 ali 50 EUR. Če torej ne veste, kaj pokloniti, ali želite biti le praktični, izberite darilne bone Tamše.


Bon je možno vnovčiti v roku 6 mesecev od izdaje le tega. Z darilnim bonom lahko pri ZLATARSTVU IN URARSTVU TAMŠE prinesitelj opravi nakup po lastni izbiri vse vrste blaga in storitev do višine vrednosti bona. Če vrednost blaga ali storitev presega vrednost blaga je mogoče razliko doplačati z gotovino.


Darilni bon, lahko vse dni v tednu (med delovnim časom prodajalne) kupite v Urarstvu in zlatarstvu Tamše v Velenju. V kolikor pa vam je lažje, se lahko odločite, da želeni darilni bon naročite tudi preko naše spletne strani preko spodnjega obrazca.

 

Info: 03/ 587 12 41Naročilo darilnega bona 

  • Prosimo, upoštevajte, da obrazec ni potrditev, je samo zahteva. Upoštevajte, da poslano naročilo Darilnega bona preko obrazca, mora biti povratno potrjena od administracije Zlatarstva in urarstva Tamše. E-poštna naročila potrjujemo preko telefonskega klica iz naše administracije. V okno sporočilo nam vpišite naslov kam vam pošljemo Darilni bon in vrednost bona. Hvala za naročilo!
Vaše ime: Obvezno polje.
E-naslov: Obvezno polje.
Telefonska številka:
Vrsta sporočila/vprašanja:
Sporočilo - Vprašanje: Obvezno polje.
Varnostna koda : Obvezno polje.